Україна почала переговори про покупку американського вугілля — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Україна почала переговори про покупку американського вугілля

Енергетика
2418
Державна енергокомпанія “Центренерго”, якій належать Трипільська, Вуглегірська та Зміївська ТЕС, провела переговори про покупку американського вугілля.
“З метою стабільного забезпечення генеруючих потужностей вугільної промисловості паливом“Центренерго” сьогодні, 17 листопада, провела зустріч з представниками компанії Recursion Ventures (США). Під час зустрічі проведено попередні переговори про можливість поставки американського енергетичного вугілля необхідних марок на електростанції компанії”, – повідомила прес -служба компанії.
На переговорах також обговорювалися технічні характеристики вугілля, який може продати Recursion Ventures, його ціни, обсяги і терміни поставок.
Нагадаємо, що раніше станції “Центренерго” працювали на українському вугіллі. Коли почалися військові дії на Донбасі, його стало не вистачати, і компанія була змушена почати імпорт вугілля з ПАР.
Але після того як правоохоронні органи почали перевіряти вартість цих поставок, англійська компанія-продавець Steel Mont Trading вирішила відмовитися від подальшої співпраці. Після цього стало відомо, що “Центренерго” уклала договори на постачання вугілля російського походження.
За матеріалами:
lb.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас