Державна енергогенеруюча компанія України уклала договір на поставку 509 тис. тонн вугілля з Росії — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Державна енергогенеруюча компанія України уклала договір на поставку 509 тис. тонн вугілля з Росії

Енергетика
2077
Державна енергогенеруюча компанія «Центренерго» уклала договір на поставку 509 тис. тонн вугілля російського походження до кінця поточного року за ціною $80/тонна.
Про це йдеться в повідомленні компанії.
«Дотримуючись розпорядженням уряду про прийняття вичерпних заходів щодо диверсифікації джерел енергетичного вугілля,“Центренерго“уклала договори до кінця 2014 року на поставку енергетичного вугілля марок А (антрацит) і Т (пісне вугілля) в обсязі 1079 тис. тонн, з яких 509 тис. тонн – це вугілля російського походження, 250 тис. тонн – з Південно-Африканської Республіки, і 320 тис. тонн – українського походження», – сказано в ньому.
Згідно з повідомленням, робота з пошуку надійних постачальників та укладення відповідних договорів і контрактів триває.
Нагадаємо, державне підприємство зовнішньоекономічної діяльності «Укрінтеренерго» заявляє, що вартість вугілля з ПАР на складах Трипільської (селище Козин, Київська область) і Зміївської (Харківська область) теплоелектростанцій становить $110,35/тонна і $112,22/тонна відповідно.
«Укрінтеренерго» заявляє про неготовність Steel Mont Trading підписати нову угоду на поставку вугілля з ПАР до оплати четвертої партії.
За матеріалами:
Українські Новини
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас