Держуправління справами в Україні перейшло на "режим жорсткої економії" - заявив його глава — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Держуправління справами в Україні перейшло на "режим жорсткої економії" - заявив його глава

Казна та Політика
455
Керівник Державного управління справами Сергій Березенко повідомив, що ця структура вже перейшла на режим жорсткої економії.
“Держуправління справами вже сьогодні перейшло на максимальний рівень економії”, – повідомив він на брифінгу в четвер у Києві.
С.Березенко поінформував, що у 2004 році бюджет Держуправління справами становив 500 млн грн, в 2012-м – 1,5 млрд грн., до бюджету структури на 2014 рік було закладено 1,2 млрд грн, то влітку ця сума скорочена до 905 млн грн.
Крім того, за його словами, суттєво скорочено бюджет автобази Держуправління справами, що дозволило заощадити в бюджеті понад 12 млн грн.
“Більше 150 автомобілів наступного року ми плануємо продати на аукціоні, тим самим ми звільнимо ті майданчики, які сьогодні займає автобаза Держуправління”, – додав він.
Що стосується авіапарку, то введено поняття комерційних рейсів. “Ті борти, які не використовуються для перших осіб держави, вони використовуються для комерційних перельотів”, – сказав він, додавши, що це принесе мільйони гривень до бюджету. За його словами, на сьогоднішній день з 13 бортів використовуються тільки 5.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас