Реалізація пілотного проекту з електронного адміністрування ПДВ запланована на кінець листопада 2014р. - ДФС — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Реалізація пілотного проекту з електронного адміністрування ПДВ запланована на кінець листопада 2014р. - ДФС

Казна та Політика
621
Державна фіскальна служба України (ДФС) має намір почати реалізацію пілотного проекту з електронного адміністрування податку на додану вартість (ПДВ) за участю великого та середнього бізнесу, в останніх числах листопада поточного року, повідомив глава відомства Ігор Білоус журналістам.
“Існує декілька великих підприємств, які ми запросили, зокрема“Криворіжсталь”. Я запропонував це і“Енергоатому”. Є ще кілька підприємств, близько п’яти, яким ми пропонуємо. Ніякого обмеження немає. Тут не тільки великий, але і середній бізнес. Ми хотіли б взяти кілька секторів, припустимо, енергетика, роздрібна торгівля та інші”, – сказав він.
І.Білоус підкреслив, що в контексті реалізації пілотного проекту ДФС знайшло порозуміння з “Галнафтогаз”.
“До кінця поточного тижня, ми повинні видати всі документи, і ми почнемо активну роз’яснювальну роботу з понеділка, в кінці місяця почнемо тестування”, – повідомив він.
За його словами, механізм введення пілотного проекту з електронного адміністрування ПДВ передбачає тестування бізнес підприємств в рамках реалізації відповідного закону, який набирає чинності з 1 січня 2015р.
“Нам потрібно включити цю машину, яка працюватиме між податковою та казначейством. Відпрацювати всі заявки, подивитися, як будуть проходити заявки через систему і як сама система функціонуватиме”, – додав він.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас