Летючий ескадрон: Мінрегіон направить в області мобільні робочі групи - для перевірки опалення — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Летючий ескадрон: Мінрегіон направить в області мобільні робочі групи - для перевірки опалення

Енергетика
209
Перший заступник Міністра регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства Володимир Кістіон розкритикував роботу тих регіонів, які досі не завершили роботи з підключення опалення житловому фонду та об’єктам соціальної сфери. 168 котелень в Україні по сьогоднішній день не запрацювали, не дивлячись на холодну погоду. Частина з них – автономні котельні шкіл, в яких на сьогоднішній день осінні канікули.
«Зрозуміло, чому не у всіх школах сьогодні є тепло – у школярів канікули. А от чому не у всіх дитячих садках і житлових будинках сьогодні опалюється – не піддається жодній критиці. Тим більше, кожен, повторюю, кожен регіон звітував, що готовий до опалювального періоду і проблем зі своєчасним запуском тепла не буде. Реально бачимо, що деяким керівникам легше говорити, аніж результативно працювати. Треба робити висновки», – сказав Володимир Кістіон.
За його словами, Мінрегіон направить в області мобільні робочі групи фахівців Міністерства дляперевірки реальної ситуації з опалювальним періодом.
«До кого і коли приїде перевірка – про це ніхто не знатиме», – додав перший заступник Міністра.
Він вибачився перед тими людьми, в помешканнях яких досі холодно і запевнив, що недопрацювання окремих керівників виллється у кадрові рішення.
Нагадаємо, при Мінрегіоні працює цілодобово оперативно-диспетчерська служба, куди за тел. 044 207 18 04 громадяни можуть звертатися з питань, пов’язаних з опалювальним періодом.
За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас