Відвідувачів американських кінотеатрів залишили без Google Glass — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Відвідувачів американських кінотеатрів залишили без Google Glass

Особисті фінанси
449
Американська асоціація кінокомпаній (Motion Picture Association of America) і Національна асоціація власників кінотеатрів (National Association of Theatre Owners) ввели заборону на використання під час кіносеансів Google Glass та інших «розумних окулярів», повідомляє The Hollywood Reporter. Найбільші кіновиробники схвалили політику нульової терпимості по відношенню до смарт-пристроїв на щорічній зустрічі в Голлівуді.
Як зазначає видання, пристрої повинні бути відключені і прибрані. Якщо персонал кінотеатру запідозрить використання очок для запису відео, він має право повідомити про це співробітникам правоохоронних органів.
Раніше подібні обмеження вводили тільки окремі кінотеатри.
Американська асоціація кінокомпаній – некомерційна організація, яка об’єднує вісім найбільших голлівудських кіностудій: The Walt Disney Company, Sony Pictures, Metro-Goldwyn-Mayer, Paramount Pictures, 20th Century Fox, DreamWorks, Universal Studios і Warner Bros.
Google Glass – пристрій на базі операційної системи Android. За допомогою «розумних окулярів» можна робити фотографії, записувати відео і програвати аудіозаписи.
За матеріалами:
Лента.РУ
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас