Киян попросили не використовувати одночасно велику кількість електроприладів — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Киян попросили не використовувати одночасно велику кількість електроприладів

Енергетика
848
Міська влада звертає увагу мешканців Києва на необхідність помірного використання електроприладів, зокрема, призначених для обігріву приміщень. Про це повідомили в прес-службі КМДА.
Споживання електроенергії понад певного ліміту в багатьох випадках виводить з ладу електромережі та обладнання будинку, псує електроприлади у квартирах.
Крім того, використання одночасно декількох електроприладів та підключення саморобних виробів для обігріву приміщень стає причиною виникнення аварій, пожеж та інших надзвичайних ситуацій. За даними управління з питань надзвичайних ситуацій департаменту міського благоустрою КМДА, протягом жовтня поточного року в житлових будинках столиці сталося 34 пожежі внаслідок замикання електромережі.
У столиці тривають ремонтні роботи найбільш проблемних ділянок електромереж та електромереж в житлових будинках. Це 560 об’єктів, які за результатами обстежень визнані найбільш критичними з позиції аварійності.
Разом з тим, міська влада звертається до киян з проханням дотримуватися лімітів використання електроенергії свого будинку і вжити заходів енергозбереження в своїх будинках: утеплити вікна, двері, балкони та лоджії.
За матеріалами:
УНН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас