Нафта поки не змогла закріпитися на новому мінімумі — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Нафта поки не змогла закріпитися на новому мінімумі

Енергетика
1475
Нафта дорожчає в ході торгів у вівторок, незважаючи на прогнозоване зростання запасів цієї сировини в США до максимального рівня з липня.
Грудневі ф’ючерси на нафту Brent на лондонській біржі ICE Futures до 14:21 МСК у вівторок подорожчали на $0,33 (0,38%) – до $86,16 за барель.
Ціна ф’ючерсу на нафту WTI на грудень на електронних торгах Нью-йоркської товарної біржі (NYMEX) виросла до зазначеного часу на $0,42 (0,52%) – до $81,42 за барель.
Запаси нафти в США минулого тижня збільшилися на 3,8 млн барелів, до 381, 5 млн барелів, прогнозують опитані Bloomberg експерти. Міненерго опублікує ці дані в середу.
Крім того, як повідомила інформаційна служба міністерства нафти Ірану з посиланням на директора міжнародного департаменту Національної іранської нафтової компанії Moхсена Камсарі, Організація країн-експортерів нафти (ОПЕК) навряд чи знизить квоти на видобуток нафти на засіданні в наступному місяці.
“На даний момент ніщо не вказує на можливу реакцію ОПЕК на надлишок пропозиції на ринку”, – сказав аналітик Commerzbank AG Карстен Фрітш.
За матеріалами:
bloomberg.com
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас