Киянам пообіцяли теплі батареї з завтрашнього дня — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Киянам пообіцяли теплі батареї з завтрашнього дня

Казна та Політика
1959
Завтра починається підключення до тепла житлового фонду Києва.
Доручення про початок опалювального сезону озвучив сьогодні заступник голови КМДА Петро Пантелєєв на нараді, присвяченій підготовці столиці до початку опалювального сезону. Представники районів Києва звітували, що весь житловий фонд готовий до пуску тепла і всі об’єкти мають відповідні акти готовності.
Пантелєєв нагадав, що є доручення президента України та уряду забезпечити теплом будинки жителів України до кінця поточного тижня. Також він підкреслив, що, аналізуючи прогноз погоди, зрозуміло, що з четверга, 23 жовтня, Київ очікує значне зниження температури повітря. Незважаючи на це, вирішено розпочати роботи щодо підключення житлового фонду столиці до тепла з середи, тобто з завтрашнього дня.
“Миттєво в Києві подати опалення в будинку неможливо технологічно, оскільки система централізованого опалення потужна, вона є однією з найбільших в Європі. Тому, щоб підключити будинки до систем теплопостачання, потрібен певний час. Ми приймаємо рішення про початок опалювального сезону. Тобто, з завтрашнього дня, з 22 жовтня “, – сказав Пантелєєв.
Він доручив підготувати проект розпорядження про початок опалювального сезону відповідним департаментам, а також підкреслив, що роботи повинні виконуватися швидко і злагоджено, одночасно з дотриманням графіка підключень, оскільки це пов’язано з можливостями системи теплопостачання і може виникнути загроза її пошкодження.
За матеріалами:
УНІАН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас