В уряді обіцяють не обмежувати поставки газу населенню — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

В уряді обіцяють не обмежувати поставки газу населенню

Енергетика
252
В умовах можливого дефіциту газу в опалювальний сезон уряд не обмежуватиме постачання блакитного палива для потреб населення та соціальної сфери. Про це в сказав віце-прем’єр-міністр України – міністр регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства Володимир Гройсман.
“Розглядається варіант обмеження споживання газу, якщо в цьому буде необхідність. Це точно не буде населення і соціальна сфера. Будемо обмежувати промисловість”, – сказав Гройсман.
При цьому він запевнив, що обмеження промпідприємств в поставках газу не призведе до серйозних втрат в економіці країни.
“Зараз ми для кожної області знизили ліміти споживання газу на 30% порівняно з минулим роком. В кожній області при правильному розподілі і чіткому контролі можна з мінімальними втратами в ці ліміти вкластися. Тому ми не думаємо, що обмеження може привести до серйозних втрат в економічній сфері “, – пояснив віце-прем’єр.
“Мінпаливенерго має всі можливості для того, щоб компенсувати недостачу вугілля і не допускати віялових відключень”, – сказав Гройсман.
За матеріалами:
УНІАН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас