У разі необхідності ми можемо ввести візовий режим з Росією - Яценюк — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

У разі необхідності ми можемо ввести візовий режим з Росією - Яценюк

Казна та Політика
801
Прем’єр-міністр країни також заявив, що пріоритетним завданням для влади є будівництво Стіни на кордоні з РФ.
Прем’єр-міністр України Арсенія Яценюк виступає за введення в разі необхідності візового режиму з Росією, як додаткового засобу контролю.
“Якщо необхідно буде ввести додаткові засоби контролю, в тому числі і візовий режим, він буде введений”, – сказав він в ефірі Шустер Онлайн на каналі 24.
У той же час, Арсеній Яценюк вважає, що зараз Україна проводить достатній контроль на офіційних пунктах пропуску на українсько-російському кордоні.
“Збройні особи і бойовики не йдуть через офіційні пункти пропуску, вони проходять там, де межа не контролюється, де вона відкрита Головне для нас зараз – облаштувати кордон”, – сказав прем’єр.
Він також повідомив, що на кордоні та митниці працює спеціальна система контролю переміщення росіян, які прибувають в Україну. Зокрема в аеропорту Бориспіль працює спецгрупа, завдяки діям якої багато приїжджають росіян, які приїжджають в Україну без встановленої мети відправляються назад.
Арсеній Яценюк підкреслив, що основним завданням зараз для української влади є реалізація проекту з облаштування україно-російського кордону Стіна.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас