"Львівгаз" заявляє про необхідність підняття тарифів на газ для населення на 10% через урізання норм споживання — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

"Львівгаз" заявляє про необхідність підняття тарифів на газ для населення на 10% через урізання норм споживання

Енергетика
684
ПАТ “Львівгаз” вважає за необхідне, щоб НКРЕКУ підняла тарифи на газ для населення на 10% у зв’язку з урізанням норм споживання для мешканців, які не мають лічильників, повідомляє прес-служба компанії.
“З 1 жовтня 2014 зменшені норми споживання газу для категорії населення, яка не має встановленого лічильника. Таким чином, в регіоні виникла велика різниця в споживанні газу за старими і новими нормами… Єдиний спосіб оплатити різницю – якщо НКРЕКУ збільшить тариф на транспортування і поставку газу для всіх інших споживачів. Такий крок, у свою чергу, призведе до підвищення тарифів для населення Львівської області приблизно на 10%”, – відзначають в компанії.
За даними “Львівгазу”, 17% споживачів області не мають лічильників, вони споживають 42 млн куб.м. газу на рік при новій нормі в 28 млн куб.м.
“Якщо підвищення тарифу найближчим часом не відбудеться, це призведе до збільшення боргів і дестабілізації газової галузі”, – резюмують в “Львівгаз”.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас