В Україні з'явилася концепція розвитку сільських територій для вступу в ЄС — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

В Україні з'явилася концепція розвитку сільських територій для вступу в ЄС

Аграрний ринок
430
Згідно з текстом концепції, опублікованої на сайті відомства, розвиток села є невід’ємною частиною стратегії України щодо вступу до Європейського Союзу.
Міністерство аграрної політики та продовольства України розробило концепцію розвитку сільських територій. Згідно з текстом концепції, опублікованої на сайті відомства, розвиток села є невід’ємною частиною стратегії України щодо вступу до Європейського Союзу.
«Сільське і лісове господарство мають вирішальне значення для землекористування та управління природними ресурсами в сільських територіях ЄС і як платформа для диверсифікації економіки в сільській громаді. Зміцнення політики розвитку сільських територій має стати спільним пріоритетом України на шляху вступу до ЄС», – сказано в документі.
Реалізовувати концепцію Мінагропрод пропонує за такими напрямками: підвищення рівня якості життя сільського населення, охорона та збереження природних ресурсів в сільській місцевості, розвиток економіки села, удосконалення системи управління сільськими територіями, а також освіта і інформаційно-консультаційне забезпечення.
Концепція розвитку сільських територій також передбачає прийняття і реалізацію відповідної стратегії.
За матеріалами:
УНІАН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас