Україна виставить на аукціон 5 родовищ нафти і газу — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Україна виставить на аукціон 5 родовищ нафти і газу

Енергетика
1385
Державна служба геології та надр України (Держгеонадр) 12 листопада виставить на аукціон п’ять нафтогазоносних площ у Львівській, Полтавській та Сумській областях.
Про це йдеться в оголошенні Держгеонадр, опублікованому в урядовій газеті «Урядовий кур’єр».
Згідно з повідомленням, на торги будуть виставлені спецдозволи на Підгорецький та Калинівську нафтогазоносні площі (обидві – Львівська обл.), Беличевску площа (Полтавська обл.), Лосищанській і Сурмачевський нафтогазоносні ділянки (обидва – Сумська обл.). Крім того, до продажу будуть запропоновані спецдозволи на Південний ділянку Балаховського родовища графітових руд (Кіровоградська обл.), Тернове родовище сиєнітів (Донецька обл.), Олегівське родовище лабрадоритів (Житомирська обл.).
Також Держгеонадр виставить на торги ділянку «Центральний» Помирецького родовища мінеральних вод (Львівська обл.), Ділянки «Польовий» і «Кулудор» піщано-галькового матеріалу (обидва – Одеська обл.), Винниківську ділянку піщано-гравійної суміші (Львівська обл.), ділянки №1-2 Лубьянівського родовища пісковику (Луганська обл.). Заявки на участь в аукціоні приймаються до 27 жовтня включно.
За матеріалами:
УНІАН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас