Порошенко призначив главою ДонОДА Кіхтенка замість Тарути, - ДонОДА — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Порошенко призначив главою ДонОДА Кіхтенка замість Тарути, - ДонОДА

Казна та Політика
1313
Президент України Петро Порошенко звільнив Сергія Таруту з посади голови Донецької обласної державної адміністрації, призначивши замість нього Олександра Кіхтенка. Про це повідомили в Донецькій ОДА.
“Ми думаємо, що регулярна критика (з боку Тарути на адресу Порошенка, -( ред.) зіграла свою роль. Особливо критика 12 пунктів мирного плану Президента. Можливо, привітання Путіну теж якось вплинуло. Кремль був розлючений, як нам повідомили”, – розповіли в ДонОДА.
Нагадаємо, в Адміністрації Президента України розглядали кандидатуру генерала Олександра Кіхтенка на посаду голови Донецької обласної державної адміністрації замість Сергія Тарути.
Кіхтенко йде першим номером у партії “Сила і честь”, глава якої Ігор Смешко напередодні був призначений радником Президента, головою новоствореного Комітету з питань розвідки при Президентові України.
Кіхтенко в 2001 р став першим заступником командувача Внутрішніми військами України, начальником штабу Внутрішніх військ. З лютого 2005 р – командувач Внутрішніми військами України, генерал-полковник (березень 2006 року). Військове звання генералу армії Кіхтенку було присвоєно указом Президента Віктора Ющенка від 23 серпня 2008
8 жовтня 2014 про наміри змінити губернатора Донецької області заявив радник Президента України Юрій Луценко.
Відзначимо також, що Тарута балотується зараз кандидатом в депутати Верховної Ради як самовисуванець.
За матеріалами:
РБК-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас