Гонконгська компанія до 2015 року запустить зерновий термінал у Миколаївському морпорту — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Гонконгська компанія до 2015 року запустить зерновий термінал у Миколаївському морпорту

Аграрний ринок
572
NobleGroup (Гонконг), один з найбільших світових трейдерів, до 2015 року планує завершити будівництво зернового терміналу потужністю 125 тис. тонн на рік в Миколаївському морському торговому порту.
“Ми будуємо зерновий термінал на 125 тис. тонн зернових в Миколаївському морпорту”, – повідомив генеральний директор NobleGroup в Україні Володимир Осадчук на конференції в рамках Міжнародного агроінвестіціонного форуму AgriInvest Forum в Києві у вівторок.
За його словами, запланований бюджет будівництва оцінюється в $ 75 млн.
Нагадаємо, раніше повідомлялося, що NobleGroup володіє земельною ділянкою та перевалочними потужностями в Миколаївському морському торговому порту, які можуть бути використані для перевантаження сільськогосподарських товарів.
До дільниці з 200-метровим причалом, здатним приймати судна з осадкою 10,5 метрів, підведена залізнична гілка. Планувалося будівництво елеватора ємністю одноразового зберігання 120 тис. тонн і перевалочного комплексу, розрахованого на перевалку 2,5 млн тонн зерна на рік. ТОВ “Дунайська судоходно-стивідорна компанія” також може провести часткове днопоглиблення в прилеглих до ділянки водах.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас