Luxoft придбала американського IoT-розробника Radius Inc. — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Luxoft придбала американського IoT-розробника Radius Inc.

Фондовий ринок
603
Luxoft Holding придбав американську компанію Radius Inc., розробника рішень у сфері “інтернету речей” (Internet of Things, IoT), йдеться в повідомленні Luxoft.
Сума угоди склала $19,8 млн.
“IoT – це нова концепція, яка, на наш погляд, має величезний потенціал для великих і малих підприємств. Radius – швидкозростаюча компанія з більш ніж 500 клієнтами. Операція дозволить нам збільшити пропозицію нашим клієнтам по всьому світу”, – наводяться в повідомленні слова гендиректора Luxoft Дмитра Лощиніна.
Компанія Radius займається розробкою корпоративного ПЗ для збору, обробки і управління даними на основі мобільних платформ і хмарних технологій.
Це не перший проект Luxoft в сфері “інтернету речей”. Раніше компанія запустила інноваційний центр з розробки IoT-рішень. За даними International Data Corporation, ринок “інтернету речей” до 2020 року зросте до $7,1 трлн з $1,9 трлн в 2013 році, йдеться в повідомленні Luxoft.
Luxoft займається створенням програмного забезпечення та розробкою IT-рішень. Ключові клієнти компанії – Deutsche Bank, UBS, Boeing та інші міжнародні компанії. Офіси компанії діють в 13 країнах. В їх числі – центри розробки ПЗ, відкриті компанією в Польщі, Великобританії та ін.
Основним акціонером Luxoft є IT-компанія IBS Анатолія Карачинського, який володіє 82,9% голосів. У червні минулого року Luxoft вийшла на Нью-Йоркську фондову біржу (NYSE), продавши інвесторам 12,6% акцій. Ціна розміщення склала $17 за папір, а вся компанія була оцінена в $555 млн.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас