Кондитерська група "Конті" ліквідувала представництво в Латвії — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Кондитерська група "Конті" ліквідувала представництво в Латвії

Фондовий ринок
711
Наглядова рада одного з найбільших виробників кондитерської продукції групи компаній “КОНТІ” 6 жовтня ухвалила рішення про ліквідацію представництва в Латвії у зв’язку з реструктуризацією діяльності відокремлених підрозділів підприємства.
Про це йдеться в повідомленні “КОНТІ”.
Представництво займалося дослідженням ринку і консультаційною діяльністю.
Як повідомлялося раніше, в липні депутат Верховної Ради (фракція Партії регіонів), власник одного з найбільших виробників кондитерської продукції групи компаній “КОНТІ” Борис Колесніков заявляв про завантаження потужностей підприємств групи, розташованих в Донецьку і Донецькій області, всього на 40%.
2013 виробниче об’єднання “КОНТІ”, об’єднує українські активи одного з найбільших виробників кондитерської продукції групи компаній “КОНТІ” (Донецьк), за попередніми даними, закінчило з чистим прибутком 580 345 млн гривень.
До групи “КОНТІ”, утворену в 1997 році, входять ПО “КОНТІ”, яке об’єднує 3 кондитерські фабрики в Донецькій області (Донецьку, Костянтинівську і Горлівську), та ЗАТКОНТІ-Рус” (Росія).
Основні торговельні марки групи – “Бонжур”, “Супер-Контік”, “Беліссімо”, “Мелодика”, “Мамулін торт”, BisKonti, “Джек”, “КонтіТофіта”, “Золота Лілія” та Amour (шоколад Dolci і Carre, цукерки Esfero).
За матеріалами:
Українські Новини
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас