Україна готова до продовження газових переговорів - Яценюк на зустрічі з Нуланд — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Україна готова до продовження газових переговорів - Яценюк на зустрічі з Нуланд

Енергетика
413
Україна готова до продовження переговорів з газового питання за участю російської сторони та представників Європейської комісії.
В Департаменті інформації та комунікацій Секретаріату Кабінету міністрів, про це заявив прем’єр-міністр України Арсеній Яценюк під час зустрічі з помічником держсекретаря США Вікторією Нуланд.
Арсеній Яценюк підтвердив готовність до продовження переговорів щодо постачання природного газу з РФ разом з Європейською комісією і російською стороною.
При цьому прем’єр зазначив, що українська сторона готова до взаємоприйнятного рішення на основі ринкового формування ціни на газ і його транзит», – повідомили в Департаменті СКМУ.
Крім того, в ході переговорів сторони обговорили питання проведення позачергових виборів до Верховної Ради, необхідність термінового прийняття пакету антикорупційних законів ще діючим складом парламенту, а також співпраця з міжнародними організаціями в частині надання гуманітарної допомоги переселенцям.
При цьому Яценюк підкреслив необхідність неухильного виконання Російською Федерацією домовленостей про припинення вогню і окремо відзначив ключову важливість відновлення контролю над українсько-російським державним кордоном.
За матеріалами:
УНІАН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас