Велика фармацевтична угода: Becton Dickinson купує CareFusion за $ 12,2 млрд — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Велика фармацевтична угода: Becton Dickinson купує CareFusion за $ 12,2 млрд

Фондовий ринок
215
Американський виробник медичних приладів Becton, Dickinson & Co. (BD) придбає іншу медичну компанію – CareFusion Corp. – За $ 12,2 млрд, пише The Wall Street Journal.
Операція буде профінансована за рахунок готівкових коштів і цінних паперів. BD заплатить в сумі по $ 58 за кожну акцію CareFusion. З цієї суми $ 49,00 буде виплачено готівкою, а інша частина – акціями компанії-покупця з розрахунку 0,0777 за одну акцію CareFusion.
Очікується, що операція завершиться в першому півріччі 2015 року, після чого представники BD володітимуть 92% об’єднаної компанії, а CareFusion – 8%.
Злиття компаній дозволить їм постачати повний спектр медичної продукції в лікарні, на яких зараз тисне необхідність скорочувати витрати і покращувати якість обслуговування.
В даний час 60% продажів BD припадає на зарубіжні ринки, в той час як 75% бізнесу CareFusion припадає на територію США, заявив головний виконавчий директор CareFusion Кірен Галлахью.
Щорічний обсяг виручки BD складає близько $ 8,3 млрд, CareFusion – приблизно $ 3,8 млрд. Капіталізація об’єднаної компанії в даний час оцінюється майже в $ 32 млрд.
Becton, Dickinson & Co., заснована в 1897 р, розробляє, виробляє і продає медичне обладнання, вироби медичного призначення, прилади та реагенти. Основна діяльність компанії спрямована на поліпшення систем доставки лікарських засобів, удосконалення діагностики інфекційних захворювань і раку, а також підтримку розробки нових лікарських засобів.
CareFusion, створена в 2009, розробляє системи обліку пацієнтів, а також виявлення й запобігання внутрішньолікарняних інфекцій. Компанія також виробляє спеціалізоване діагностичне обладнання для кардіопульмонологіі, хірургічні інструменти, антисептичні засоби.
За матеріалами:
Вєсті Економіка
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас