До повідомлень Facebook можна буде прикріплювати грошові перекази - ЗМІ — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

До повідомлень Facebook можна буде прикріплювати грошові перекази - ЗМІ

Особисті фінанси
1177
Користувачі найбільшої в світі соціальної мережі Facebook в майбутньому зможуть переказувати один одному гроші за допомогою додатка обміну повідомленнями Messenger.
Користувачі найбільшої в світі соціальної мережі Facebook в майбутньому зможуть переказувати один одному гроші за допомогою додатка обміну повідомленнями Messenger. До такого висновку дійшов студент Стенфордського університету Ендрю Од, який знайшов за допомогою спеціальних інструментів для розробників відповідну приховану можливість в Messenger для мобільної платформи iOS від Apple.
“Скріншот програми здійснення перекладу був виявлений ще місяць тому”, – розповів він місцевим ЗМІ. Подальші пошуки привели до виявлення цілого додатку, вже готового до використання, але ще не представленого публіці. Од повідомив, що транзакції не відображаються в новинній стрічці і можуть проводитися між користувачами на двосторонній і багатосторонній основі. Він також вважає, що пілотна версія додатка вже доступна співробітникам мережі. Од повідомив, що користувачі зможуть прикріплювати переклади до приватного повідомленням і відправляти їх так само просто, як і фотознімки.
Раніше керівництво Facebook найняло на роботу колишнього голову компанії PayPal Девіда Маркуса, який тепер очолює підрозділ Messenger. У зв’язку з цим експерти не виключають, що Facebook в майбутньому зможе скласти конкуренцію основним гравцям ніші – платіжним системам PayPal, Webmoney та ін.
За матеріалами:
ІТАР-ТАСС
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас