Криза зачепила преміум сегмент: продажі автомобілів Porsche в Україні впали на 75% — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Криза зачепила преміум сегмент: продажі автомобілів Porsche в Україні впали на 75%

Технології&Авто
633
Наслідки війни на Донбасі стали особливо відчутними для німецького виробника спортивних автомобілів Porsche. В Україні, де за конфлікт на сході компанії довелося закрити один з п’яти своїх представництв, продажі в порівнянні з минулим роком знизилися на 75%. Про це повідомив керівник центру продажів Porsche Бернхард Майєр, передає інформаційне агентство dpa. “Porsche не живе на острові”, – зазначив він під час Міжнародної виставки автомобілів, яка проходить в Парижі.
Нестабільна політична ситуація вплинула на продажі автомобілів Porsche як на українському, так і на російському ринках. У Росії, за словами Майера, зниження обсягів продажів з липня стали “дуже відчутними”.
Нагадаємо, що криза на Донбасі негативно позначилася на продажах німецьких автомобілів BMW і американського автомобілебудівника Ford в Україні та Росії. Аналітики звертають увагу на те, що уповільнення економічного зростання і санкції, введенні Заходом проти Москви, серйозно позначилися на російській автомобільній галузі.
За матеріалами:
Deutsche Welle
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас