"ПриватБанк" вже заплатив податків на третину більше, ніж торік — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

"ПриватБанк" вже заплатив податків на третину більше, ніж торік

Казна та Політика
1108
За вісім місяців 2014 року ПриватБанк збільшив суму виплачених до бюджетів усіх рівнів податків та обов’язкових платежів в 1,3 разу в порівнянні з аналогічним періодом минулого року – з 1, 596 млрд грн до 2,110 млрд грн.
Як повідомили в банку, збільшення на 49 млн грн обсягів перерахування сум податку на доходи фізичних осіб, які надходять до місцевих бюджетів українських міст, було забезпечено за рахунок коригування заробітної плати співробітників банку з урахуванням інфляції. Порівняно з аналогічним періодом минулого року сумарний фонд оплати праці в ПриватБанку зріс на 180 млн грн. При цьому, тільки за серпень співробітники ПриватБанку перерахували на підтримку обороноздатності країни у вигляді військового збору більш 2,3 млн грн.
З початку 2014 ПриватБанк перерахував до Фонду гарантування вкладів фізосіб понад 640, 5 млн. гривень, ставши найбільшим донором Фонду за всю історію його існування. Як повідомляє прес-служба банку, розмір внеску кожного банку визначається обсягом вкладів населення, а в нинішньому році ПриватБанк залишається лідером довіри вкладників.
“З моменту заснування Фонду гарантування вкладів ми перераховуємо в нього найбільші внески, фактично виступаючи гарантом надійності заощаджень для клієнтів всіх українських банків” – зазначає прес-служба банку.
За прогнозами банкірів, до кінця року обсяг відрахування ПриватБанку до Фонду гарантування вкладів перевищить 1 млрд грн.
За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас