Група ВЕТЕК Курченка стане Premier Oil Group — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Група ВЕТЕК Курченка стане Premier Oil Group

Особисті фінанси
640
Група ВЕТЕК Сергія Курченка може бути перейменована в Premier Oil Group.
На одну з компаній холдингу ВЕТЕК – “ГазНефть-Сервіс” – вже зареєстрований домен primoleum.com. Більш того, ще вчора за цією адресою працював сайт. Але після того як журналісти звернулися за вказаним на ньому номером, сторінка була відключена. Втім, видання наводить як доказ існування сайту його скрін-шот.
Група ВЕТЕК Курченка стане Premier Oil Group
В якості власника домену в базі who.is вказаний гендиректор “ГазНефть-Сервіс” Ірина Румянцева, її електронна адресу закінчується на @ vetekgroup.com. Головний офіс Premier Oil Group розташовується на Пресненський набережній в Москві – там же, де знаходиться московський офіс Курченка.
На сайті Premier Oil Group називалась “міжнародна група компаній, яка динамічно розвивається, в області трейдингу і сировинних товарів”, що працює з 2003 року. Основними напрямами її бізнесу були вказані фізична торгівля сировиною, логістика та дистрибуція, а також ритейл.
Головними активами групи називалися ТОВ “Торговий дім “Нафтогаз”, яке постачає нафтопродукти всередині Росії і в Крим, ТОВ “Прем’єр Ойл” (поставки палива на російські АЗС), а також гонконгська Asiana Global Limited, яка займається міжнародними ТРЕЙДІНГОВА операціями і поставками палива на Україна.
За матеріалами:
РБК
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас