Син Януковича зайнявся нерухомістю в Петербурзі - російські ЗМІ — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Син Януковича зайнявся нерухомістю в Петербурзі - російські ЗМІ

Особисті фінанси
2225
Син екс-президента Віктора Януковича Олександр зареєстрував в Петербурзі ТОВ “Арсенал-Інвест” займається нерухомістю і консалтингом.
Згідно з базою даних “СПАРК-Інтерфакс”, 7 травня 2014 Олександр Янукович зареєстрував у Петербурзі ТОВ “Арсенал-Інвест”.
В якості основного виду діяльності компанії вказано “управління фінансово-промисловими групами і холдинг-компаніями”.
Юридична адреса: 195009, місто Санкт-Петербург, вулиця Комсомолу, будинок 2 А офіс 2. “Арсенал-інвесту” належить дочірнє підприємство “Арсенал Істейт” (робота в галузі нерухомості та консалтингу), розташоване на тій же вулиці.
Гендиректором обох підприємств є Алла Давидова. У розмові зі ЗМІ Давидова підтвердила, що обидві компанії були зареєстровані Олександром Януковичем, однак вона сама особисто з ним “ніколи не зустрічалася”, оскільки є “найнятим гендиректором”.
Уникнувши відповіді на питання, хто саме наймав її на посаду, Давидова розповіла, що зараз йде підбір персоналу, в компаніях – близько 50 вакансій.
“Арсенал” здає площі в оренду багатьом компаніям, говорить джерело, близьке до керівництва заводу, “всі правда сміються, що у нас, здається, сидить молодший Янукович”. Власників заводу не цікавить, хто знімає приміщення, аби за оренду платили, цитує видання свої джерела.
За матеріалами:
РБК
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас