Найважливіші цифри і цитати вівторка, 30 вересня — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Найважливіші цифри і цитати вівторка, 30 вересня

991
Найважливіші цифри і цитати вівторка, 30 вересня:
  • Росія протягом 15 днів перерахує Білорусі $ 1,5 млрд
  • Російський Центробанк відкликав ліцензію ще у 3 банків
  • Порошенко звільнив одразу 18 глав районних адміністрацій
  • У Гонконзі під час акцій протеста більше 50 осіб отримали поранення
Спікер парламенту невизнаної республіки ЛНР Олексій Карякін про перехід з гривні на рубль
“Поки ми зберігаємо гривню. Перехід на рубль – … Це складний крок, який вимагає серйозної попередньої роботи. Можливо, у віддаленій перспективі це може статися, але поки в якості валюти буде використовуватися українська гривня”.
Глава МВС Арсен Аваков про реформування міністерства
“Наша реформа передбачає зміну системи управління всередині МВС, при якій міністр стане рівновіддаленою фігурою від всіх служб, що перебувають у структурі міністерства Паралельно проводитиметься перетворення і самих підрозділів МВС: міліції, Національної гвардії і так далі … В результаті реформи у нас з’явиться шеф поліції”.
Глава Міненерго Росії Олександр Новак про погашення Україною боргу за раніше отриманий газ
“Момент передоплати та оплати часткової заборгованості в $ 2 млрд це процес, який має бути одночасним. Для нас принципово, що до початку поставок повинна бути погашена частина боргу. Це позиція, яку ми і навесні озвучували, і зараз. Ні про які нові постачання не може бути промови, якщо не буде частини боргу. Інакше це виходить гра в одні ворота, коли ми знову будемо поставляти газ, а питання про борг відкладати на потім”.
Міністр закордонних справ України Павло Клімкін про зростання українського експорту в ЄС
“Ми знаємо, яким буде ефект від подальшого застосування преференцій ЄС : за статистикою зростання експорту в країни ЄС фактично компенсувало падіння експорту до країн Митного союзу. Ми сподіваємося, що наші спільні дії з ЄС зроблять цей ефект найближчим часом ще вагомішими, що ми зможемо вийти на європейський ринок в тих сферах, які поки не відрізняються невеликим потенціалом”.
Заступник голови Державної фіскальної служби (ДФС) України Анатолій Макаренко про введення митного декларування вантажів в / з Криму
“Хочу повідомити, що суб’єктами зовнішньоекономічної діяльності складені перші 120 вантажних митних декларацій. Тобто, ми перебуваємо в робочому процесі. Він складний, перехідний і для когось навіть болючий, але це нові обставини, які нав’язані нам іншим суб’єктом міжнародного права”.
За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас