Apple виправила помилкове оновлення 8.0.1 - випустивши версію 8.0.2 — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Apple виправила помилкове оновлення 8.0.1 - випустивши версію 8.0.2

Технології&Авто
428
Apple почала розповсюдження поновлення 8.0.2, в якому виправлені помилки, допущені в 8.0.1, додатку HealthKit («Здоров’я») і деякі інші.
Раніше, в ніч з 24 на 25 вересня, компанія Apple почала розповсюдження першого оновлення свіжої версії операційної системи iOS – 8.0.1. Однак воно викликало неполадки в роботі функції голосових дзвінків і сенсора відбитків пальців Touch ID. Патч 8.0.2 виправляє ці помилки, згідно з описом Apple.
Патч 8.0.2 також містить виправлення в додатках HealthKit («Здоров’я»), некоректну роботу з екранними клавіатурами третіх фірм, відвернена можливість для деяких додатків отримувати доступ до фотографій з Photo Library, а також виправлений баг, що не дозволяв завантажувати фотографії та відео з браузера Safari. У ньому поліпшені функції Reachability (зрушення верхньої частини інтерфейсу в нижню половину для зручної роботи) та контролю сімейних покупок в магазині додатків. Виправлені проблеми з відновленням деяких рінгтонів з iCloud і непередбаченим витратою трафіку при посилці SMS і MMS.
Обсяг оновлення складає близько 70 мегабайт.
Нова операційна система Apple iOS 8 доступна з 17 вересня. Її установка може зайняти кілька годин і вимагати кілька гігабайт вільної пам’яті. На 21 вересня, нову iOS 8 встановили близько 46 відсотків користувачів магазина додатків App Store, за даними Apple. Кількість користувачів, що завантажили несправне оновлення 8.0.1 не повідомляється.
За матеріалами:
Лента.РУ
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас