НБУ заборонив "БГ-Банку" залучати кошти фізосіб - а сам банк заявив про "неможливість виконання зобов'язань перед клієнтами" — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

НБУ заборонив "БГ-Банку" залучати кошти фізосіб - а сам банк заявив про "неможливість виконання зобов'язань перед клієнтами"

Кредит&Депозит
1705
«БГ-Банк» (раніше – банк «Перший»), який входить до групи невеликих фінустанов, має тимчасові труднощі і не може виконати свої зобов’язання перед клієнтами вчасно та в повному обсязі, повідомляється на сайті банку.
Згідно із заявою банку, він, як і більшість підприємств і фінустанов України, зазнав суттєвих збитків у зв’язку з тимчасовою окупацією Криму і важкою ситуацією на сході України.
«Значна частина клієнтів, яка перебувала в цих регіонах, не змогла вчасно виконати свої зобов’язання за наданими їм кредитами, що призвело до тимчасових труднощів у банку і неможливості своєчасно виконати зобов’язання в повному обсязі», – сказано в повідомленні.
Банк висловлює подяку клієнтам за підтримку та довіру і підкреслює, що його акціонери і керівництво докладають максимум зусиль для якісного обслуговування клієнтів.
«Ми працюємо над виконанням всіх своїх зобов’язань і сподіваємося, що 2015 буде більш стабільним для української економіки», – уточнили у фінустанові.
«БГ-Банк» працює на ринку України з 1994 року і входить до групи невеликих фінустанов за активами. За даними НБУ, основним акціонером банку є «Банк Грузії», який володіє 18,3950% акцій.
Нагадаємо, в липні «БГ-Банк» ввів обмеження на зняття готівки за своїми платіжними картками на рівні 100 грн на добу.
За матеріалами:
УНІАН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас