Ernst & Young збільшила виручку за фінрік на 6%, до $27,4 млрд — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Ernst & Young збільшила виручку за фінрік на 6%, до $27,4 млрд

Фондовий ринок
173
Аудиторсько-консалтингова група Ernst & Young (EY) збільшила виручку в минулому фінансовому році, що завершився 30 червня, на 6% в доларовому вираженні, до $27,4 млрд, йдеться в повідомленні компанії.
Таким чином, темпи зростання річної виручки трохи посилилися в порівнянні з 5,8% роком раніше, пише MarketWatch. У місцевих валютах виручка EY в минулому фінроці піднялася на 6,8%.
Основним джерелом доходу фірми був консалтинг, який зростав набагато швидше її аудиторського бізнесу. Така ж ситуація спостерігалася і в інших великих аудиторських фірмах в останні роки.
Виручка консалтингового бізнесу Ernst & Young піднялася на 13,5% за рік, до $6,5 млрд.
У країнах Північної та Південної Америки компанія заробила на 7,4% більше, ніж роком раніше, в Європі, Африці і на Близькому Сході зростання склало 7,6%, в Азіатсько-Тихоокеанському регіоні – всього 0,5%, при цьому в Японії виручка скоротилася на 8,7%. Між тим на ринках, що розвиваються, зафіксовано зростання виручки на 8,7%.
За словами голови ради директорів і гендиректора EY Марка Вайнбергера, ринки, що розвиваються, “в осяжному майбутньому залишаться рушійною силою економічного зростання”. За оцінками фірми, до 2020 року близько 30% її виручки забезпечуватимуть саме emerging markets.
Ernst & Young публікує фінансову звітність за 2014 фінрік другою з фірм “великої четвірки” аудиторів. Першою відзвітувала Deloitte Touche Tohmatsu, що повідомила раніше на цьому тижні про зростання річної виручки на 5,7%. PricewaterhouseCoopers, як очікується, оприлюднить результати в найближчі тижні, а KPMG – в грудні.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас