В ДНР зібралися "перереєструвати" всіх підприємців - для "відновлення економіки і формування бюджету" — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

В ДНР зібралися "перереєструвати" всіх підприємців - для "відновлення економіки і формування бюджету"

Особисті фінанси
3246
Влада самопроголошеної Донецької республіки проведе перереєстрацію всіх підприємців, які перебувають на її території. Про це повідомляє прес-центр ДНР.
Підприємців внесуть у відповідну базу даних. Реєстрація розпочнеться з 29 вересня і проходитиме в Донецьку в колишній будівлі податкової служби.
Анонсуючи цей захід, влада ДНР послалася на необхідність відновлення економіки і формування бюджету.
Міністерство агропромислової політики невизнаної республіки в свою чергу попередило торговельні підприємства, зокрема великі супермаркети, що їм найближчим часом слід пройти перереєстрацію в цьому відомстві. «Інакше у нас є достатньо сил і можливостей впливу за допомогою спеціальних служб почати ретельну перевірку діяльності таких супермаркетів», – заявив в.о. міністра Олексій Красильников.
Раніше також повідомлялося, що представники ДНР вимагали від власників приватних шахт, щоб ті терміново пройшли реєстрацію, погрожуючи інакше позбавити їх права на розробку надр. Гірничодобувним підприємствам, як зазначалося, самопроголошена республіка запропонувала виплачувати єдиний податок у розмірі п’яти відсотків від обороту, обіцяючи, що «поборів ментів не буде».
Також в ЗМІ Горлівки, яку контролюють терористи, з’явилася інформація, що дозволи на ведення підприємницької діяльності там видають представники ДНР, а завідує процесом якийсь Батя.
У ряді міст на території самопроголошеної Луганській республіки, за відомостями Ради безпеки України, представники ЛНР ввели для підприємців щомісячний збір в розмірі тисячі гривень (близько трьох тисяч рублів).
За матеріалами:
Лента.РУ
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас