В інтернеті вже пропонують заробити на виборах — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

В інтернеті вже пропонують заробити на виборах

Особисті фінанси
1421
В інтернеті починають з’являтися пропозиції взяти участь у передвиборній кампанії. За даними аналітиків OLX.ua, активізувалися потенційні роботодавці з 22 вересня, а перше таке оголошення було розміщене ще 31 серпня.
На даний момент найбільше оголошень для підробітку знайдуть кияни та жителі Київської області. Є також пропозиції заробити на парламентських виборах у Харкові, Одесі, Дніпропетровську, Миколаєві та інших містах.
Найчастіше шукають агітаторів для роботи в наметах. Оплата за таку роботу – від 100 гривень на день. Членам виборчої дільниці або спостерігачам пропонують від 400-500 гривень. Старший виборчої дільниці отримає 3500 гривень.
Суть роботи в оголошенні звучить так: “Вам дається ділянка з 10-15 будинків, в кожному будинку треба знайти 1 людину на посаду старшого по будинку. Йому теж буде виплачуватися зарплата. Ви даєте завдання старшим будинків, а потім контролюєте їх виконання. Працювати до 3 годин, 3-4 дні на тиждень”. Зарплата координаторів мікроокругів на Лівому березі в Києві складе 1500-2000 гривень. Вакантні також позиції організаторів зустрічей з виборцями.
Вимоги до претендентів практично однакові: грамотність, охайність і приємна зовнішність. Це можуть бути студенти, пенсіонери чи молоді мами в декреті. Графік роботи зовсім різний: повний 8-годинний робочий день або всього 3-4 години.
Через інтернет шукають також кваліфікованих співробітників. Так, народному депутату потрібен юрисконсульт та прес-секретар в одній особі для роботи під час передвиборної кампанії. Пропонована заробітна плата – від 5000 гривень.
Активно шукають підробіток і здобувачі. Перші пошукові запити “робота на виборах” аналітики OLX.ua зафіксували ще на початку серпня. У вересні кількість таких запитів зросла більш ніж на 400%. А перше оголошення в рубриці “Шукаю роботу” щодо виборів з’явилося 31 серпня.
За матеріалами:
Діло
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас