GM виділить Cadillac в окрему компанію — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

GM виділить Cadillac в окрему компанію

Фондовий ринок
162
Найбільша американська автомобільна корпорація General Motors Co. планує виділити підрозділ Cadillac, яка провадить люксові автомобілі, в самостійну компанію в наступному році і перенести штаб-квартиру Cadillac з Детройта в Нью-Йорк, пише видання The Wall Street Journal.
В Нью-Йорк також будуть переведені 50 основних співробітників Cadillac, яка відкриє офіси в районі Сохо, і це, як передбачається, дозволить компанії залучити більше багатих клієнтів.
Підприємства Cadillac залишаться в Детройті. Після кількох місяців рішення про переїзд компанії було прийнято новим керівником Cadillac Йоханом де Нюсшеном, який був призначений влітку.
Раніше Нюсшен керував підрозділом Nissan Motor Co. Infinity, він здобув популярність у зв’язку з успішною реорганізацією операцій Audi на американському ринку.
Більше ста років Cadillac належить GM. Попри те що реноме компанії за останні десятки років трохи постраждало через помилки керівників, бренд Cadillac все таки ототожнюють з класом “люкс”.
Раніше GM відкликала 221 тис. нових автомобілів по всьому світу у зв’язку з несправністю в гальмівній системі, повідомляє MarketWatch.
Відкликання торкнулося машини Cadillac XTS з модельного ряду 2013-2015 рр. і Chevrolet Impala моделей 2014-2015 рр. 205 тис., ці машини було продано в США.
За матеріалами:
Вєсті Економіка
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас