Бойовики викрали 23 одиниці зброї та 7 броньованих інкасаторських авто з 2 банків в Луганській області — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Бойовики викрали 23 одиниці зброї та 7 броньованих інкасаторських авто з 2 банків в Луганській області

Кримінал
793
Бойовики викрали 23 одиниці зброї та 7 броньованих інкасаторських автомобілів з двох банків в Луганській області. Про це повідомили в прес-службі ГУМВС в Луганській області.
18 вересня в Сєверодонецький міськвідділ міліції поштою надійшло звернення про те, що 22 серпня в 14:00 група невідомих озброєних осіб під загрозою застосування вогнепальної зброї з відділення банку, розташованого в м.Краснодон, незаконно заволоділа 10 одиницями відомчої вогнепальної зброї, а саме: 5 пістолетами “ТТ” і 5 пістолетами “ПМ”, а також 3 броньованими інкасаторськими автомобілями: “Ford Connect”, “Ford Transit” і “Ford Transit”.
Крім цього, за повідомленням, 25 серпня група невідомих озброєних осіб під загрозою застосування вогнепальної зброї з відділення, розташованого в м. Антрацит, незаконно заволоділа 13 одиницями відомчої вогнепальної зброї, а саме: 6 пістолетами “ТТ”, 2 пістолетами “ПМ”, 4 пістолетами “Форт-17” і автоматом АКС-74У, а також броньованими інкасаторськими автомобілями: “Ford Connect”, “Ford Connect”, “Ford Transit”, “Ford Transit”, та автомобілем ВАЗ 21093.
Дані факти зареєстровані. Вживаються заходи щодо встановлення місцезнаходження автомобілів та затримання осіб, причетних до скоєння кримінального злочину.
За матеріалами:
УНН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас