66% українців не впевнені у своєму майбутньому - соцопитування — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

66% українців не впевнені у своєму майбутньому - соцопитування

Особисті фінанси
1030
66,3% українців кажуть про відсутність своєї впевненості в майбутньому, а 47,9% кажуть про неможливість забезпечити себе необхідною медичною допомогою. Про це під час прес-конференції на тему: “Українське суспільство, літо 2014: страхи і надії” сказала кандидат соціологічних наук, молодший науковий співробітник Інституту соціології НАН України Віталіна Буткалюк.
В.Буткалюк презентувала результати проведеного в липні 2014 року Інститутом соціології НАН України соціологічного опитування на території України (за винятком Криму).
В ході дослідження опитали близько двох тисяч респондентів.
“Тенденція постійного погіршення життя українців – це тенденція усіх років незалежності України. Коли під час останнього соцопитування у українців запитали, чого їм зараз бракує, то 75,9% українців зазначили, що у них немає заощаджень, які дозволять підтримати їх існування протягом року відсутності роботи. 66,3% українців кажуть про відсутність впевненості в майбутньому, 55,3% не мають можливості повноцінно провести відпустку. 47,9% українців кажуть про неможливість забезпечити себе необхідною медичною допомогою, а 43,8% кажуть про неможливість харчуватися так, як хочуть”, – розповіла Буткалюк.
За матеріалами:
УНН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас