Побутову техніку Saturn хочуть збирати в Черкасах - для завоювання всієї Європи — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Побутову техніку Saturn хочуть збирати в Черкасах - для завоювання всієї Європи

Особисті фінанси
1126
Холдинг Saturn Home Аppliances (Чехія) планує створити індустріальний парк на основі заводу в Черкасах. Про це йдеться в повідомленні на сайті Черкаської обласної міської адміністрації.
Холдинг веде переговори щодо купівлі приміщення одного з черкаських заводів для створення індустріального парку, на основі якого планується розгорнути виробництво домашньої та кухонної техніки.
“Ми можемо побудувати завод тут і це стане певним трампліном для завоювання всієї Європи. А ще – вигідна логістика дозволить значно швидше, іноді за три дні, а не тридцять-сорок як з Китаю, доставляти нашу продукцію в європейські країни”, – зазначив президент холдингу Saturn Олександр Громико.
За словами Громико, в холдингу мають намір реалізовувати цей проект поетапно протягом 5-ти років і розраховують вкласти в нього майже 50 млн доларів інвестицій.
Голова Черкаської обладміністрації Юрій Ткаченко зазначив, що готовий допомогти в разі потреби в рамках чинного законодавства, оскільки це створить забезпечення додаткових інвестицій в область, а також нові робочі місця.
Як повідомляло агентство, Saturn Home Аppliances – один з найбільших холдингів-постачальників чеської побутової техніки під ТМ Saturn на ринок Східної Європи.
За матеріалами:
Українські Новини
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас