Голова ДФС України написав заяву про звільнення - через "неможливість зламати бюрократичну машину" — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Голова ДФС України написав заяву про звільнення - через "неможливість зламати бюрократичну машину"

Казна та Політика
4530
Прес-служба Державної фіскальної служби України поширила звернення Ігоря Білоуса в ЗМІ у зв’язку з заявою про звільнення.
“Сьогодні я написав заяву про звільнення на ім’я Прем’єр-міністра України. Це непросте рішення в такий важкий для моєї країни період. Це складне персональне рішення. Я пишаюся тим, що мені вдалося чимало зробити за короткий час перебування на посаді Голови державної фіскальної служби України… Ми підготували проект податкової реформи, яка дуже необхідна зараз країні. У кризу ми забезпечили регулярне наповнення бюджету. Крім того ми провели серйозну кадрову чистку”, – підкреслив він.
“Чому я йду. Чесно кажучи, я дуже втомився намагатися зламати бюрократичну машину. Податкові реформи так і залишилися на папері. На жаль, я не став авторитетом для своїх заступників. Багато хто пояснить мою відставку з початком передвиборної компанії Буду чесним: …. Є амбіції зробити Україну краще. Якщо для цього потрібно йти в політику – я готовий”, – йдеться в заяві.
Зазначимо, що зараз відповідне повідомлення на офіційному сайті Державної фіскальної служби України не оприлюднене.
Нагадаємо, Кабінет міністрів України призначив Ігоря Білоуса головою Державної фіскальної служби на початку червня. Першим його заступником призначено Володимира Петровича Хоменка, другим заступником – Анатолія Макаренка.
За матеріалами:
УНН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас