В Україні почали частіше продавати крадені автомобілі — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

В Україні почали частіше продавати крадені автомобілі

Кримінал
1607
Внаслідок військових дій у східних регіонах України бойовики в числі іншого викрадають і відбирають автомобілі у місцевих жителів. Найбільш заповзятливі з них навіть намагаються побудувати протизаконний бізнес – пропонуючи крадені автомобілі на продаж.
Про це розповів начальник Департаменту ДАІ МВС України Анатолій Сіренко.
Сепаратисти підробляють номери агрегатів краденого авто і документи під нього на зареєстрований в базі ДАІ транспортний засіб такої ж моделі і кольору. Таким чином, створюється автоклон. Досить часто такі машини пропонуються за привабливою вартістю – помітно дешевше за ринкову. Тому начальник ДДАІ радить всім автомобілістам, присутніх зробити вигідну покупку транспортного засобу, щоб не потрапити в халепу дотримати два нескладних правил. Перше – не здійснювати покупку шляхом оформлення генеральної довіреності і таким чином, не надаючи автомобіль на огляд в ДАІ! Друге – перед покупкою потрібно обов’язково провести в МРЕВ експертизу ТЗ.
Як стверджує Анатолій Сіренко, дотримання цих правил дозволить водіям уникнути неприємностей – не стати “щасливим” власником краденого автомобіля, який при виявленні ДАІ конфіскує.
За матеріалами:
gazeta.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас