Жереб кинуто: Яценюк став лідером нової політичної сили — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Жереб кинуто: Яценюк став лідером нової політичної сили

Особисті фінанси
5864
Прем’єр-міністра України Арсенія Яценюка (на фото) сьогодні на першому етапі позачергового з’їзду партії “Народний фронт” обрано головою політради партії “Народний фронт”. Відповідне рішення з’їзду оголосив спікер Верховної Ради України Олександр Турчинов.
“Рішення прийнято одноголосно”, – заявив Турчинов.
Керівником центрального штабу “Народного фронту” був обраний Олександр Турчинов. Делегати планують також сформувати лічильну комісію і мандатну комісію.
“Сила цієї команди в тому, що кожен відповідає за те, що вміє, що знає, а всі разом ми відповідаємо за долю країни … Ми об’єднали тих людей, які здатні далі боротися. Я не маю надмірних очікувань від цієї виборчої кампанії, закон незмінний, олігархія продовжує розставляти своїх людей в списки різних партій, але я впевнений за людей “Народного фронту” … Це не порожні слова, кожен показав себе в дії”, – сказав Яценюк, виступаючи на з’їзді.
Делегати з’їзду також підтримали входження у військову раду партії спікера Верховної Ради, голови Центрального штабу партії Олександра Турчинова, міністра внутрішніх справ Арсена Авакова, народного депутата Сергія Пашинського, екс-секретаря РНБО Андрія Парубія, керівника групи “Інформаційного опору” Дмитра Тимчука, заступника комбата Нацгвардії Сергія Сидорина, а також командира батальйону особливого призначення “Азов” Андрія Білецького, комбата “Дніпра-1” Юрія Берези, комбата “Артемівська” Костянтина Матейченко, а також командирів батальйонів “Золоті ворота”, “Чернігів”, “Миротворець”.
За матеріалами:
РБК-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас