Світовий банк надасть Україні черговий транш на розвиток фінансового сектора в 2015 році — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Світовий банк надасть Україні черговий транш на розвиток фінансового сектора в 2015 році

Кредит&Депозит
349
Місія Світового банку, яка перебуватиме в Україні до 19 вересня, розпочала роботу з обговорення другої позики на політику розвитку фінансового сектора, надання якої заплановано на перший квартал наступного, 2015 року, повідомляє прес-служба Національного банку України, яка надає інформацію із зустрічі керівництва Нацбанку з представниками місії.
За повідомленням, в ході зустрічі голова НБУ Валерія Гонтарєва поінформувала представників місії Всесвітнього банку про першочергові заходи регулятора щодо стабілізації банківської системи і необхідність проведення структурних реформ. Також сторони обговорили попередні результати діагностичного обстеження та програми капіталізації і плани реструктуризації 15 найбільших за розміром активів банків України, а також діагностичне обстеження наступних 20 найбільших банків.
Зазначимо, що керівник місії Всесвітнього банку Ринко Чандра сподівається, що під час роботи місії відбудуться конструктивні та плідні зустрічі з представниками українського центрального банку. Чандра зазначив, що представники місії мають намір детально обговорити заходи, спрямовані на поліпшення системи кредитної інформації та нормативно-правової бази для зменшення частини негативно класифікованих кредитів в банках.
За матеріалами:
УНН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас