"Бориспіль" знову запропонував оренду 50 авто Sky Taxi — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

"Бориспіль" знову запропонував оренду 50 авто Sky Taxi

Особисті фінанси
449
Державне підприємство “Міжнародний аеропорт” Бориспіль “(Київ) знову оголосило про намір передати в оренду 50 автомобілів Hyundai Sonata 2012 випуску, раніше задіяних в службі Sky Taxi.
Згідно з повідомленням у виданні “Хрещатик” у середу, сукупна вартість зазначених 50 автомобілів згідно незалежної оцінки станом на 31 травня 2014 складає 12, 268 млн грн, максимальний термін можливої оренди – 35 календарних місяців, мета використання – здійснення таксомоторних перевезень.
Заяви про оренду автомобілів необхідно подати протягом 10 днів з моменту опублікування зазначеного оголошення в канцелярію аеропорту.
“У разі надходження двох або більше заяв на об’єкт оренди, орендодавець оголосить конкурс на право його оренди”, – наголошується в повідомленні.
Як повідомлялося, наприкінці квітня Міністерство інфраструктури припинило діяльність Sky Taxi через збитковість.
Пізніше “Бориспіль” оголосив конкурс на право укладання договору оренди індивідуально визначеного майна – 60 автомобілів Sky Taxi, однак, конкурс, запланований на 1 липня 2014 року, не відбувся з причини недостатньої підготовленості потенційних учасників.
Крім того, генеральний директор аеропорту Сергій Гомболевський повідомляв про спроби так званих “псевдотаксистів” вийти на привабливий ринок роботи в аеропорту.
“Нам всі ці компанії відомі, вони зірвали останній конкурс, який проводив аеропорт з передачі в оренду автомобілів. Крім того, демонстрацію під час конкурсу влаштували, а на конкурс прийшли абсолютно непідготовленими”, – повідомив він.
В результаті вказаний конкурс був скасований і було заплановано оголошення повторного конкурсу за участю представників Міністерства інфраструктури.
Крім цього, аеропорт з 1 серпня розірвав усі договори, з таксомоторними перевізниками, які здійснювали перевезення на період відновлення роботи служби Sky Taxi.
Проект Sky Taxi в аеропорту “Бориспіль” стартувала 26 грудня 2011 року. Парк Sky Taxi укомплектований 110 автомобілями Hyundai Sonata, які мають характерний логотип. Машини оснащені системами кондиціонування, подушками безпеки і багажним відділенням. Крім цього, в кожному салоні передбачено дитячі крісла.
Всі автомобілі обладнані таксометром, POS-терміналом, відеореєстратором, GPS-навігатором.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас