Законопроект про "особливе статусі" районів Луганської та Донецької областей буде внесений в Раду, без ЛНР і ДНР - Порошенко — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Законопроект про "особливе статусі" районів Луганської та Донецької областей буде внесений в Раду, без ЛНР і ДНР - Порошенко

Казна та Політика
6963
Законопроект про особливий статус окремих районів Донецької та Луганської областей на наступному тижні буде внесений в український парламент, заявляє президент України Петро Порошенко.
“Наступного тижня цей проект буде внесений до Верховної Ради України”, – сказав президент, виступаючи на розширеному засіданні Кабінету міністрів у середу.
Також Петро Порошенко допускає можливість створення незабаром особливого режиму перебування громадян в зонах, прилеглих до зони проведення антитерористичної операції.
“Я не виключаю, що найближчим часом доведеться створити особливої ​​режим перебування громадян в зонах, що прилягають до зони АТО”, – сказав президент.
За словами президента, цей документ покликаний забезпечити “мирне повернення відповідних територій під український суверенітет”. “Я просив би підтримати вказаний законопроект. І просив би, щоб ми ні в якому разі не зірвали мирний процес”, – підкреслив президент.
Порошенко також зазначив, що “ніякі ЛНР і ДНР в мінському протоколі не згадуються”. “Ми говоримо, що законопроект України про тимчасовий порядок місцевого самоврядування в окремих районах Донецької та Луганської областей передбачає чітко статус цих регіонів у складі України”, – додав глава держави.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас