Україна вже отримала 7,6 млрд від детінізації ввезення нафтопродуктів - ДФС — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Україна вже отримала 7,6 млрд від детінізації ввезення нафтопродуктів - ДФС

Енергетика
600
Державна фіскальна служба (ДФС) перекрила ряд незаконних схем ввезення в Україну нафтопродуктів, що дало змогу з березня цього року отримати до бюджету додатково 7,6 млрд грн, заявив голова відомства Ігор Білоус.
“Митними органами перекрито незаконні схеми ввезення в Україну нафтопродуктів. Їх легалізація на ринку України з початку березня цього року вже мала позитивний результат на суму 7,6 млрд грн додаткових митних платежів”, – повідомив він.
За даними голови ДФС, з початку року співробітники відомства припинили протиправну діяльність 38 конвертаційних центрів, через які пройшло близько 5 млрд грн.
Також у відомстві повідомили, що Фіскальна служба стягнула до бюджету близько 341,7 млн грн в результаті документальних перевірок підприємств, які користувалися послугами таких центрів.
Разом з тим, за словами Білоуса, ДФС значно зменшила кількість позапланових та зустрічних перевірок суб’єктів господарювання. Так, в січні-серпні поточного року було проведено 18,6 тис позапланових перевірок, що на 5 тис менше, ніж в аналогічний період минулого року. При цьому кількість планових перевірок бізнесу залишилася на рівні минулого року – 3,6 тис.
За матеріалами:
УНІАН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас