"Інтерпайп Сталь" за 8 міс. скоротила виплавку сталі на чверть — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

"Інтерпайп Сталь" за 8 міс. скоротила виплавку сталі на чверть

Фондовий ринок
254
Електросталеплавильний комплекс “Інтерпайп Сталь” міжнародної вертикально інтегрованої трубно-колісної компанії (ТКК) “Інтерпайп” (Дніпропетровськ) у січні-серпні 2014 року знизив виплавку сталі, за оперативними даними, на 25% порівняно з аналогічним періодом 2013 року – до 609 тис. тонн.
Як повідомив агентству “Інтерфакс-Україна” представник підприємства, в серпні виплавлено 72 тис. тонн сталі, тоді як у попередньому місяці – 95 тис. тонн.
Як повідомлялося, “Інтерпайп Сталь” у 2013 році виплавила 1,028 млн тонн сталі.
Комплекс виробив першу плавку 17 січня 2012.
“Інтерпайп Сталь” – перший металургійний завод, побудований з нуля в Україні майже за півстоліття, загальний обсяг інвестицій – $ 700 млн.
Завод є основним проектом для ТКК “Інтерпайп”, спрямованим на забезпечення трубного і колісного виробництва власною сталевою заготівкою.
“Інтерпайп” входить в десятку найбільших у світі виробників безшовних труб, є третім за величиною виробником суцільнокатаних залізничних коліс у світі.
У структурі компанії – п’ять промислових активів: “Інтерпайп Нижньодніпровський трубопрокатний завод (НТЗ)”, “Інтерпайп Новомосковський трубний завод (НМТЗ)”, “Інтерпайп Ніко-Тьюб”, “Дніпропетровський Втормет” і електросталеплавильний комплекс “Дніпросталь” під брендом “Інтерпайп Сталь”.
Кінцевим власником Interpipe Limited є український бізнесмен Віктор Пінчук і члени його сім’ї.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас