Уряд знову наполягатиме на прийнятті "податкового компромісу" в ВРУ - ДФС — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Уряд знову наполягатиме на прийнятті "податкового компромісу" в ВРУ - ДФС

Казна та Політика
604
Уряд знову проситиме депутатів проголосувати за амністію податків бізнесу через “податковий компроміс” – нинішнє відшкодування українським бізнесом державі частини не сплачених свого часу грошей. Про це в ефірі “ICTV” сказав голова Державної фіскальної служби України Ігор Білоус.
“Депутати були сфокусовані на інших питаннях, коли голосувався цей законопроект, хоча з боку уряду пішли на поступки щодо ставки оподаткування. Якщо порівнювати втрати від неприйняття цього законопроекту, то було втрачено 100 танків, 15 літаків і 300 БТР. Цей законопроект заново зареєстрований в парламенті і всі фракції начебто вже погодилися за нього проголосувати. Цей закон закриє минулі проблеми і дозволить бізнесу думати про майбутнє”, – сказав Білоус.
2 вересня Верховна Рада відхилила урядовий законопроект про податковий компроміс. Нагадаємо, що законопроектом передбачалося, що підприємці, які мають податковий борг мають право на податковий компроміс. При цьому пропонувалося, що підприємці, які погодилися на компроміс, платили б 15% від суми боргу, а 85% вважалися б погашеними.
За матеріалами:
УНН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас