На пороми до Криму і назад знову виросли довгі черги машин - можна простояти до 20 годин — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

На пороми до Криму і назад знову виросли довгі черги машин - можна простояти до 20 годин

Особисті фінанси
1817
На поромній переправі через Керченську протоку в черговий раз виникли довгі автомобільні черги. Станом на ранок 5 вересня, в порту “Кавказ” (Краснодарський край) своєї черги на пором для переправки на Кримський півострів очікують до 930 автомобілів, а з іншого боку протоки – в порту “Крим” – до 700, інформує портал Єдиної транспортної дирекції.
Причиною такої ситуації стала негода, повідомляє єдиний оператор переправи. “В даний момент пориви вітру на Керченській переправі досягають 15 м/с. Курсують чотири порома, їх інтервал руху збільшений. Катамаран через погоду не задіяний”, – йдеться в повідомленні.
“Час очікування в черзі на пором досягає 15-20 годин”, – уточнили РІА “Новости” в ЕТД.
При цьому гігантські черги виросли буквально за добу: 4 вересня ЕТД повідомляла, що в порту “Кавказ” своєї черги на паром чекали до 430 автомобілів, в порту “Крим” – до 320, що в 15 разів перевищило ці показники порівняно з даними на ранок того дня.
Того дня в районі Керченської переправи різко посилився вітер, що ускладнило роботу перевізних плавзасобів: два пороми з п’яти – “Крим” і “Севастополь”, а також катамаран “Сочі” перестали курсувати, повідомляв оператор переправи.
За матеріалами:
NEWSru.com
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас