КМДА готова закупити 9 квартир вартістю 400-700 тис. грн для сімей загиблих військових і учасників АТО — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

КМДА готова закупити 9 квартир вартістю 400-700 тис. грн для сімей загиблих військових і учасників АТО

Казна та Політика
170
Департамент будівництва та житлового забезпечення Київської міськдержадміністрації в рамках забезпечення житлом сімей загиблих військових і учасників антитерористичної операції (АТО) на сході України за рахунок коштів державного бюджету планує закупити дев’ять одно-трикімнатних квартир, завершення будівництва яких заплановано в третьому-четвертому кварталах 2014 року.
Відповідне оголошення з проханням до інтересантів надати інформацію щодо можливості реалізації для міськдержадміністрації таких квартир опубліковано у виданні “Хрещатик” у п’ятницю на виконання урядової постанови від №729-р від 13 серпня.
Згідно з оголошенням, мова йде про можливість придбання міськдержадміністрацією п’яти однокімнатних, трьох – двокімнатних та однієї – трикімнатної квартири з технічним облаштуванням і внутрішнім оздобленням вартістю 399,5 тис. грн, 579,3 тис. грн і 699,1 тис. грн за квартиру відповідно.
Дані щодо передбачуваної загальної/житлової площі планованих до закупівлі квартир в оголошенні не уточнюються.
Як повідомлялося, Кабінет міністрів зазначеним розпорядженням виділив з резервного фонду держбюджету 23,6174 млн грн в цілому 19 облдержадміністраціям та Міністерству регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства (Мінрегіон) на придбання житла в регіонах та Києві для сімей загиблих військових і учасників АТО на сході України, з яких 4,4345 млн грн – Мінрегіону для придбання житла в столиці.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас