НАТО готовий надати Україні € 15 млн для реформ у секторі безпеки — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

НАТО готовий надати Україні € 15 млн для реформ у секторі безпеки

Кредит&Депозит
228
Країни-члени Організації Північноатлантичного договору (НАТО) готові надати Україні 15 млн євро фінансової допомоги для проведення реформ у секторі безпеки.
Про це на брифінгу після засідання комісії “Україна – НАТО” за участі глав держав і урядів країн-членів НАТО сказав генеральний секретар НАТО Андерс Фог Расмуссен.
“Ми будемо проводити консультації, щоб допомогти Україні зі здійсненням реформ в оборонному секторі, і союзники за посередництва НАТО нададуть близько 15 мільйонів євро”, – сказав Расмуссен.
Разом з тим він зазначив, що був створений комплексний спеціалізований пакет заходів, який має допомогти Україні краще забезпечити власну безпеку.
“Ми зосередимося на кіберзахисті, логістиці, командному управлінні і засобах зв’язку. Ми також допоможемо з реабілітацією для військовослужбовців, які постраждали внаслідок конфлікту”, – додав Расмуссен, розповівши про створення 4 трастових фондів для України.
Також Расмуссен підкреслив, що український народ і влада повинні самостійно вирішити, яким чином розвивати співпрацю з НАТО в майбутньому.
За матеріалами:
Українські Новини
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас