Банк "Русский Стандарт" спростував інформацію про "згортання бізнесу в Україні" — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Банк "Русский Стандарт" спростував інформацію про "згортання бізнесу в Україні"

Кредит&Депозит
1367
ПАТ «Банк Русский Стандарт» Україна офіційно спростував інформацію, поширювану низкою ЗМІ про згортання бізнесу на території України.
“Всі ці відомості не відповідають дійсності і є відвертою провокацією. Керівництво установи акцентує увагу на тому, що Банк Русский Стандарт є українським суб’єктом господарської діяльності і працює в суворій відповідності з вітчизняним законодавством, зберігаючи стійкі ринкові позиції, отримуючи стабільний прибуток і своєчасно виконуючи всі зобов’язання перед клієнтами та партнерами,” – йдеться в заяві його прес-служби.
“За підсумками січня-липня поточного року чистий прибуток нашого банку склав 6,161 млн грн. При цьому станом на 01.08.2014 р активи Банку складають 2 752,5 млн грн, кредитний портфель – 2 491,7 млн грн, кошти фізичних осіб – 1 141,3 млн грн, регулятивний капітал – 563,3 млн грн, статутний капітал – 283,0 млн грн. Банк повністю виконує всі діючі нормативи і вимоги НБУ щодо достатності капіталу, що також дозволяє залишатися активним гравцем на ринку споживчого кредитування”, – заявив Андрій Кисельов, голова правління ПАТ «Банк Русский Стандарт» Україна.
За його словами, всі відділення Банку працюють в штатному режимі і продовжують обслуговування клієнтів, реалізовуючи весь спектр банківських послуг і в повному обсязі виконуючи свої зобов’язання перед клієнтами.
Банк Русский Стандарт (Україна) входить до групи середніх банків (III група), відповідно до класифікації НБУ, і є учасником Фонду гарантування вкладів фізичних осіб.
За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас