ЄС може подвоїти витрати на просування сільгосппродукції ЄС — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

ЄС може подвоїти витрати на просування сільгосппродукції ЄС

Світ
107
Європейська комісія в середу підтвердила намір збільшити витрати на програми просування сільськогосподарської продукції країн Євросоюзу на 30 млн євро на рік починаючи з 2015 року на додачу до вже виділених 60 млн євро на рік, йдеться в повідомленні відомства.
Однак в силу спільного фінансування таких програм країнами ЄС фактичні рекламні витрати можуть зрости вдвічі – до 120 млн євро на рік, відзначає Єврокомісія.
Мета даного кроку – полегшити вплив російських обмежувальних заходів, спрямованих проти окремих видів європейської сільгосппродукції.
Додаткове фінансування почне працювати вже для тих програм на наступний рік, які мають бути представлені на розгляд до кінця вересня.
Раніше Єврокомісія вжила заходів екстреної підтримки ринку персиків і нектаринів, оцінені в 33 млн євро, а також виділила 125 млн євро на підтримку виробників інших швидкопсувних фруктів і овочів. Крім того, реалізуються заходи розширення можливостей зберігання вершкового масла, знежиреного сухого молока і деяких видів сирів.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас