Курс долара в Україні впав ще на 60 копійок, Рада звільнила міністра Шеремету — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Курс долара в Україні впав ще на 60 копійок, Рада звільнила міністра Шеремету

2517
Рибний бумеранг: через введені Росією санкцій проти Заходу зупинився один з найбільших рибокомбінатів РФ
Один з найбільших в Росії Мурманський рибокомбінат зупинився через відсутність сировини, викликану забороною на ввезення продовольства з країн Заходу. “Робота повністю припинена, оскільки постачання живої риби з норвезьких суден зупинені через санкції. Ми вже зверталися з листами до голови уряду Росії, однак відповіді не отримали. Якщо проблема вирішена не буде, нам доведеться подати позов до уряду РФ”, – заявив керівник заводу Михайло Зуб.
Росію можуть виключити вже з “Великої двадцятки” – Handelsblatt
Росію можуть тимчасово виключити з “Великої двадцятки”, до складу якої входять країни з найпотужнішими економіками світу, в тому числі нові індустріальні країни. Про це повідомляють ЗМІ з посиланням на публікацію в газеті Handelsblatt. Відповідну пропозицію буде внесено на обговорення Австралією в найближчі тижні, зазначає видання.
Танці з бубном навколо долара, або як курс “зеленого” впав ще на 60 копійок
Сьогодні протягом дня ми знову могли спостерігати чергове зміцнення гривні по відношенню до долара і євро. Так, щодо вчорашнього дня гривня по відношенню до долара зміцніла на 60 копійок, до євро – 80. Нові заходи, які застосовує НБУ дали результат, але як довго це зміцнення буде тривати залишається загадкою.
Останні котирування цього дня:
Долар США – 12,4500/12,9000
Євро – 16,3368/16,9248
Російський рубль – 0,3324/0,3446
Транспорт українців можуть призвати на службу – за законопроект проголосували в 1-му читанні
Депутати підтримали законопроект про залучення транспортних засобів громадян для вивозу людей із зони боїв. Парламент України має намір внести зміни до деяких законів України, що дозволяють залучати транспортні засоби громадян і суб’єктів господарювання для транспортування населення із зони надзвичайних ситуацій і районів можливих бойових дій.
Перший міністр пішов: Рада з другої спроби таки звільнила Шеремету
Верховна Рада задовольнила заяву міністра економічного розвитку і торгівлі України Павла Шеремети про відставку. “За” проголосували 242 народних депутата. Він став міністрів 27 лютого цього року, коли було затверджено нинішній склад уряду на чолі з Арсенієм Яценюком.
За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас